Сьогодні 27 квітня 2024 р.

Максимов прийняв «Звягель»

54-річний український спеціаліст Юрій Максимов очолив клуб із Другої ліги «Звягель» з однойменного міста Житомирської області. Сьогодні тренера було представлено команді. Про цe повідомляє клубна сторінка у «Фейсбук».

«Юрій Максимов – легенда українського футболу. Як гравець забивав за «Динамо» «Барселоні» у Лізі чемпіонів. Розривав німецьку Бундеслігу. Як тренер вигравав Кубок Азербайджану, виводив полтавську «Ворсклу» у фінал Кубка України та у єврокубки. Кожна команда під керівництвом Максимова сильнішала.

Це топ-тренер, якого раді були б бачити у кожній, наголошую – у кожній – команді української Прем'єр-ліги. Для нас честь, що відтепер Максимов – головний тренер «Звягеля», – сказав президент клубу Дмитро Костюк.

За свою тренерську кар'єру Максиіов очолював ЦСКА, «Оболонь», «Кривбас», «Металург» Донецьк, «Тараз», «Кешлю» та полтавську «Ворсклу». У квітні 2023 року його було призначено спортивним директором житомирського «Полісся».

Також клуб повідомив про зміни у тренерському штабі:

«Разом із новим головним тренером – Юрієм Максимовим – у ФК «Звягель» працюватиме і новий тренерський штаб. Так, старшим тренером команди буде Сергій Ревут, який багато попрацював у тандемі з Юрієм Вільовичем в Україні та за кордоном.

Тренер воротарів – Микола Медін, особливо відомий своїми виступами за «Дніпро».

Ще одним тренером команди у минулому футболіст «Карпат», «Шахтаря» та інших клубів Микола Іщенко, який приєднався до роботи вже на першому вечірньому тренуванні команди сьогодні, 20 червня».

20 червня 2023 21:58







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Нива Бузова – чемпіон Другої ліги-2022/23. Шлях до тріумфу

 

29 травня 2023 08:00

Вторая лига. Суперфинал. Металл – Подолье 1:0. Обзор матча

 

16 червня 2021 20:43

Николаев-2 прервал 18-матчевую беспроигрышную серию Металлиста-1925

 

12 листопада 2017 22:18