Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Друга ліга. Участь у турнірі підтвердили 10 клубів

За словами президента ПФЛ Олександра Каденка, сьогодні ще складно сказати, скільки клубів візьме участь у друголіговій першості України. Поки що є принципова домовленість із 10-ма колективами, серед яких, до речі, є й дочірня команда першолігового «Кременя». Проте докладаються зусилля, аби було 12 учасників.

29 липня керівництво ПФЛ збирається провести черговий обмін думками з потенційними учасниками друголігового турніру, а вже на початку серпня Конференція ПФЛ повинна затвердити остаточний склад.

Поки що ж виокремимо дебютанта другого дивізіону – ФК «ВАСТ» із Mиколаєва, який цілеспрямовано готується до нових випробувань. Спочатку підопічні Артема Чорнія тренувалися в Яремчі Івано-Франківської області, а потім передислокувалися в Тячів, що на Закарпатті. До слова, миколаївці проводили контрольні матчі не тільки з аматорами, а й із командами майстрів: з однаковим рахунком 0:2 вони поступилися у Львові «Карпатам», а в Минаї – представнику еліти українського футболу.

А от чернівецька «Буковина» поки що з’ясовує стосунки в спарингах тільки з аматорами. На 30 липня заплановано протистояння із сусідами з «Епіцентру». Саме після нього й визначиться доля тих футболістів, які нині перебувають на перегляді. Утім, втрати вже є – лави «Буковини» залишив захисник Емре Мануїла.

Тішить, що серед учасників першості буде «Чернігів». На жаль, від бомбардувань російського агресора постраждала клубна інфраструктура, проте керівництво докладає зусиль, аби «містяни» зустріли сезон у всеозброєнні.

Футболісти вінницької «Ниви» зазнали в контрольному поєдинку великої поразки від представника УПЛ «Руху» – 0:5. За подолян виступали переважно вихованці місцевого футболу, але селекціонери клубу не сидять склавши руки. Після повернення зі Львова було підписано контракт з Євгеном Морозом, який раніше захищав кольори «Сум».

26 липня 2022 16:15







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Нива Бузова – чемпіон Другої ліги-2022/23. Шлях до тріумфу

 

29 травня 2023 08:00

Вторая лига. Суперфинал. Металл – Подолье 1:0. Обзор матча

 

16 червня 2021 20:43

Николаев-2 прервал 18-матчевую беспроигрышную серию Металлиста-1925

 

12 листопада 2017 22:18