Сьогодні 29 березня 2024 р.

Друга ліга. «Буковина» без президента й головного тренера, елітне підсилення «Перемоги»

Якщо в команд класу найсильніших відпустка вже завершується, то в друголігових клубів вона тільки в розпалі. Хоча тренерам не до відпочинку – необхідно вирішувати кадрові проблеми, домовлятися про контрольні матчі з потенційними спаринг-партнерами.

Складна ситуація склалася в чернівецькій «Буковині», що виступає в групі «А». Спочатку президент ФК Вадим Заєць відмовився від послуг головного тренера – Євгена Коваленка, а наприкінці минулого року й сам пішов у відставку. Є чималі втрати й серед гравців.

Львівські «Карпати», лідер цієї групи, визначилися з планами підготовки й поступово вирішують питання з доукомплектацією. Свій перший контрольний поєдинок підопічні Андрія Тлумака проведуть 29 січня – з «Волинню», 5 лютого зіграють з «Агробізнесом», а 9-го – зі «Скалою» (Стрий). Ще за день заплановано відліт на закордонний збір – до Туреччини.

Більше не будуть виступати за «Карпати» Остап Вульчин, Микита Чипак, Денис Притиковський, Олександр Єрмаченко, Ігор Богач. Натомість підписали контракти з львівським клубом Ігор Семенина з тернопільської «Ниви» та Іван Цюпа з «Волині». Також «Карпати» виявляють інтерес до свого колишнього гравця – Андрія Марковича, який останніми роками захищав кольори естонського «Нимме Калью».

Усе гаразд і в лідера групи «Б» – запорізького «Металурга», який свої перші спаринги – із «ВПК-Агро», «Кременем», «Скоруком» та «Ярудом» – проведе в лютому. Після них головний тренер Володимир Микитин і визначиться остаточно, хто з потенційних новачків, що перебувають на перегляді, залишиться в команді.

Демонструє активність на трансферному ринку й ФК «Перемога» – один із переслідувачів «Металурга». Дніпряни вже підписали угоди про співпрацю відразу з трьома представниками елітного «Вересу» – Дмитром Нємчаніновим, Робертом Гегедошем та Віталієм Тимофієнком.

9 січня 2022 17:43







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Нива Бузова – чемпіон Другої ліги-2022/23. Шлях до тріумфу

 

29 травня 2023 08:00

Вторая лига. Суперфинал. Металл – Подолье 1:0. Обзор матча

 

16 червня 2021 20:43

Николаев-2 прервал 18-матчевую беспроигрышную серию Металлиста-1925

 

12 листопада 2017 22:18