Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Вторая лига. «Карпаты» – самые активные на трансферном рынке

Усі учасники чемпіонату України серед команд Другої ліги вже розпочали підготовку до нового сезону. А календар змагань стане відомий після жеребкування, яке відбудеться 6 липня.

Новим головним тренером «Чайки» (Петропавлівська Борщагівка) став Владислав Савчук, який раніше очолював молодіжний склад «Колосу» з Ковалівки. Помічниками нового наставника футболістів «Перемоги» Сергія Воробея стали Сергій Дірявка та Микола Збарах. А «Нікополь» очолив Олександр Поклонський із «Дніпра-1». Є поповнення й у тренерському штабі «Ниви». За підготовку воротарів відтепер відповідатиме Олег Остапенко, що минулого сезону працював у «Волині».

Поки що найактивніші на трансферному ринку – «Карпати», які раніше виступали в першості ААФУ. Клуб підсилився вже 14-ма новобранцями. Першим узаконив свої стосунки з галичанами екс-гравець національної збірної України Денис Кожанов, що раніше захищав кольори «Mиная». Передислокувався до Львова й ще один представник «Mиная», Андрій Ткачук. Вирішили продовжити кар’єру в «Карпатах» Сергій Сімінін, Владислав Приймак, Амбросій Чачуа з «Волині», Денис Притиковський, Ілля Повалій, Денис Галенков із «Полісся», Володимир Заставний («Рух»), Іван Лобай («Львів») та Євген Будник («Пюнік»), добре знаний за виступами за «Ворсклу».

Звичайно, із таким підбором виконавців львівські «Карпати» будуть серед головних претендентів на підвищення в класі.

З-поміж зіграних командами Другої ліги контрольних матчів відзначимо спаринги за участю «Рубікону» та «Карпат», які з однаковим рахунком (2:0) завдали поразки відповідно елітному «Колосу» та першоліговому «Mинаю».

5 липня 2021 12:56







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Нива Бузова – чемпіон Другої ліги-2022/23. Шлях до тріумфу

 

29 травня 2023 08:00

Вторая лига. Суперфинал. Металл – Подолье 1:0. Обзор матча

 

16 червня 2021 20:43

Николаев-2 прервал 18-матчевую беспроигрышную серию Металлиста-1925

 

12 листопада 2017 22:18