Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Косенко: «Хотим доказать, что Украина достойна выступать на чемпионате Европы»

Вийти на чемпіонат Європи 2018 року з першого місця і порадувати своїх уболівальників хорошою грою та результатом – саме такі завдання окреслив перед «синьо-жовтими» головний тренер національної збірної команди України з футзалу Олександр Косенко напередодні матчів основного раунду кваліфікації європейської першості.
 
– Вже незабаром національна збірна команда України з футзалу зіграє в основному раунді кваліфікації чемпіонату Європи 2018 року, матчі якого відбудуться з 8 по 11 квітня у Києві. Які завдання стоять перед «синьо-жовтими» на цій стадії змагань?
– Ми намагаємося завжди ставити максимальні завдання. Тому маємо потрапити на чемпіонат Європи. У нас є час для підготовки, тому завдання може бути тільки одне - вихід на континентальну першість з пер – шого місця у групі.
 
– Розкажіть про плани підготовки Вашої збірної до майбутніх матчів кваліфікації…
– Готуємося в плановому режимі. Поєднуємо теоретичні і практичні заняття, розбираємо наших суперників - Бельгію, Чорногорію і Хорватію. В першу чергу, потрібно добре підготуватися і ретельно проаналізувати сильні і слабкі сторони наших опонентів.
 
– Кого Ви вважаєте фаворитом у відбірковій групі і що можете сказати про суперників української команди?
– Всі команди хороші, тому не хотілося б говорити про фаворитів. Хорватія - дуже пристойна команда. Бельгія теж може піднести різного роду сюрпризи. До команди Чорногорії, яка є дебютантом, потрібно ставитися серйозно, не допускаючи недооцінки - за це можна одразу поплатитися. Потрібно налаштовуватися на кожного суперника і в кожній грі показати все, на що здатні.
 
– Чи вдалося Вам зібрати оптимальний склад на основний раунд кваліфікації ЧЄ-2018?
– Дмитру Сорокіну потрібна операція.На останньому тренуванні отримав травму Дмитро Бондар, він також не допоможе збірній в цих матчах. Але у нас є інші виконавці, які готові і прагнуть довести, що збірна України гідна виступати на чемпіонаті Європи.
 
– Наскільки для нашої команди важлива підтримка вболівальників у майбутніх поєдинках?
– Це одна із важливих складових, особливо в домашніх іграх збірної. Команді дуже потрібна підтримка, і ми розраховуємо на рідні трибуни. Зі свого боку, ми спробуємо зробити все, щоб уболівальники залишилися задоволені.

6 квітня 2017 12:55







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

30 голів, що претендують на Нагороду Пушкаша в 2024 році

 

12 квітня 2024 10:49

Найнеможливіші камбеки в історії футболу

 

08 квітня 2024 10:29

ТМ. Японія U23 – Україна U23. Огляд матчу

 

25 березня 2024 14:00