Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Ступар: «Назначив пенальти в ворота «Динамо», арбитр допустил ошибку»

Экс-арбитр ФИФА Мирослав Ступар считает, что на результат матча «Славия» - «Динамо» (1:1) повлияла ошибка арбитра, который на последних минутах игры назначил 11-метровый в ворота киевлян:  

«Скупчення гравців у штрафній площі киян не давало можливості правильно розібратися в цьому моменті, чітко його побачити, зафіксувати, зробити правильний аналіз. Хоча суддя і знаходився не так далеко.

Арбітр прийняв рішення призначити пенальті у ворота «Динамо», але мені здалося, що це сталося під тиском гравців суперника, трибун і того моменту, коли нападаючий «Славії» намагався пробити по м'ячу. Кендзьора в хорошому підкаті-шпагаті цей м'яч заблокував. Ми бачили, що удар відбувся, але через блокування захисника «Динамо», м'яч не полетів куди хотів нападник «Славії» і Морозюк його вибив за межі поля.

Цей момент непростий, але якщо в ньому розібратися, то говорити, що Кендзьора порушив правила – немає підстав. Був чітко заблокований м'яч. Нападаючий «Славії» пробив і було видно, що нога пішла вверх, після чого він завалився і схопився за праву ногу. Йому здалося, що сфолив Кендзьора, але дотику захисника киян не було. Поляк отримав жовту картку і арбітр призначив 11-метровий удар, помилившись».

8 серпня 2018 16:02







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛЧ, 1/4 фіналу. Манчестер Сіті – Реал. Серія пенальті

 

18 квітня 2024 11:45

ЛЧ, 1/4 фіналу. Манчестер Сіті – Реал. Огляд матчу-відповіді

 

18 квітня 2024 02:15

ЛЧ, 1/4 фіналу. Баварія – Арсенал. Огляд матчу-відповіді

 

18 квітня 2024 02:14