Сьогодні 29 березня 2024 р.

Хавбек «Копенгагена»: «Ничья в Киеве будет неплохим результатом»

Півзахисник данського «Копенгагена» Жозе Карлуш Зека виділив найнебезпечніших гравців «Динамо» та розповів, який результат буде прийнятним для його команди.

«В одному з останніх інтерв’ю я казав, що ми втомилися фізично через велику кількість перельотів. Так, це правда. Ми маємо багато перельотів за останній час, але це футбол і настав такий період. Ми почуваємося добре. У нас дуже гарне відновлення, тому ніяких проблем із цим немає.

У «Динамо» дуже багато кваліфікованих гравців. Я добре знаю Вербича, оскільки ми грали разом із ним у «Копенгагені». Він дуже небезпечний гравець. Також хлопець із Люксембургу (Жерсон Родрігес) добре діє на полі та є небезпечним.

Виділив би ще лівого захисника киян (Віталія Миколенка), який дуже швидко і вправно переміщується з захисту до атаки та навпаки. Від «Динамо» ми не повинні бачити багато голів, але в нашій групі вони дуже сильні саме в індивідуальному підборі гравців. Тому ми маємо бути обережні з кожним гравцем киян, але пам’ятаємо, що це дуже сильний опонент.

Який результат буде прийнятним для нас? Перемога. Саме вона буде хорошим результатом. Якщо поїдемо додому з одним пунктом, то це також буде непогано, але ми налаштовані на три очки», – сказав Зека.

24 жовтня 2019 11:22







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛЄ, 1/8 фіналу. Ліверпуль – Спарта. Огляд матчу-відповіді

 

15 березня 2024 01:12

ЛЄ, 1/8 фіналу. Байєр – Карабах. Огляд матчу-відповіді

 

15 березня 2024 00:24

ЛЄ, 1/8 фіналу. Славія – Мілан. Огляд матчу-відповіді

 

14 березня 2024 22:43