Сьогодні 29 березня 2024 р.

Миколенко: «Не знаю, де взялася нісенітниця про відсутність мотивації»

Оборонець київського «Динамо» Віталій Миколенко прокоментував публікацію на одному з сайтів про те, начебто він пояснив у розмові з фанатами поразку киян чеському «Яблонцю» (0:1) в матчі заключного туру групового турніру Ліги Європи відсутністю мотивації.

«Мені навіть важко збагнути, звідки такі нісенітниці могли з'явитися. Я справді розмовляв із фанатами. Підійшов до сектору «Родичів», подарував їм свою футболку. Потім було питання від хлопців: «Як так?» – стандартне у таких випадках. Я розмовляв з одним із провідних представників їхнього руху. Знаю цього хлопця ще з того часу, як вони приїздили до нас на базу. Якби у мене були його контакти, думаю, він би підтвердив мої слова.
 
Так ось, почув питання: «Що сталося? Вам що забракло мотивації?»
 
Відповів так, як думаю: «В «Динамо» я 8 років і хочу відіграти за киян ще як мінімум стільки ж. Про яку відсутність мотивації може бути мова? Тим паче, мені всього 19 років».
 
Ми потисли одне одному руки і розійшлися. А вранці прокинувся і читаю, що начебто сказав те, чого не було навіть у думках. Важко збагнути, звідки ростуть ноги. Сумніваюся, що то фанати мене не так зрозуміли. Вочевидь хтось проходив поряд, почув уривок нашої розмови, слово «мотивація». А решту додумав. Прикро, бо поразка мене засмутила. Не буду говорити за всіх хлопців, але мені дуже хотілося закрити рік перемогою. Та, думаю, не тільки мені. Просто гра не пішла з самого початку. У першому таймі ми виглядали якось важко. Лише після перепочинку в перерві заграли агресивніше. Тільки забити, на жаль, не вдалося», – сказав Миколенко в коментарі UkrBall.
 
Відзначимо, що попри поразку «Динамо» вийшло в 1/16 Ліги Європи. Суперник киян стане відомий 17 грудня.

14 грудня 2018 20:14







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛЄ, 1/8 фіналу. Ліверпуль – Спарта. Огляд матчу-відповіді

 

15 березня 2024 01:12

ЛЄ, 1/8 фіналу. Байєр – Карабах. Огляд матчу-відповіді

 

15 березня 2024 00:24

ЛЄ, 1/8 фіналу. Славія – Мілан. Огляд матчу-відповіді

 

14 березня 2024 22:43