Сьогодні 29 березня 2024 р.

Шаран: «Не можу сказати, що «Вольфсбург» нас переграв»

Матч першого туру групового етапу Ліги Європи завершився для «Олександрії» поразкою від «Вольфсбурга» (1:3). Післяматчевий коментар головного тренера українців Володимира Шарана:

– Головне, що ми дійсно показали непогану гру, як для новачка Ліги Європи. Хлопці вийшли без мандражу, це було помітно, й поєдинок почали непогано. Я не можу сказати, що «Вольфсбург» нас повністю переграв. Так, майстерність гравців «Вольфсбурга» дійсно на високому рівні, й перші м’ячі трішки надломили хлопців. Але в другому таймі ми побачили, що ми спроможні грати краще, ніж у першому. Хоча, й перший тайм теж був непоганий по реалізації гри. Забивши м’яч, звичайно, була якась надія, що ми можемо забити другий, але дуже швидко пропустили третій м’яч. Та все одно, я задоволений грою наших футболістів. Вони дійсно показали непогану, змістовну гру. Але майстерність і досвід команди суперника вищі.

– Дуже жвавий старт для Вашої команди, які були сподівання на ці перші хвилини, які завдання Ви ставили підопічним?
– Я думаю, що це було десь неочікувано для суперника, що ми почали пресингувати на половині поля. Але все одно, до Третьякова я мав претензії – він мав грати більш сміливо й зустрічати правого центрального захисника команди суперника. Це було неочікувано для суперника, й ми непогано виглядали до пропущеного м’яча. У наш бік взагалі один удар був, а потім всього два удари в ствір воріт – і ми пропустили. Це говорить про досвід і майстерність команди суперника.

20 вересня 2019 09:01







Матеріали на тему

ЛЄ, група I. Вольфсбург – Олександрія 3:1. Звіт
19 вересня 2019 23:53




Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛЕ, 1-й тур. Вольфсбург – Александрия 3:1. Обзор матча

 

20 вересня 2019 00:33