Сьогодні 16 квітня 2024 р.

Соболь: «Будемо намагатися вийти з групи з першого місця»

Едуард Соболь розповів про свої емоції після повернення до національної команди й готовність конкурувати з іншими гравцями за позицію лівого захисника.

– Едуарде, ви повернулися до збірної після певної перерви. Які зараз емоції?
– Настрій гарний. Я радий, що знову отримав виклик до національної команди. Приємно отримати такий шанс від Андрія Миколайовича. Тепер треба плідно працювати, щоб виправдати цю довіру від тренерського штабу.

– Запрошення до збірної стало для вас несподіванкою?
– Я сподівався і мріяв отримати виклик, багато працював. В «Яблонці» у мене зараз непоганий період, після зимової відпустки є ігрова практика, так що й у фізичному, й у психологічному плані я почуваюся відмінно. Мабуть, стежили за моїми виступами в Чехії й тренери збірної.

– Якими словами вас зустрів Андрій Шевченко?
– Тренер розповів про підготовку до майбутніх матчів. Часу не так багато, тому треба добре попрацювати, щоб підійти до поєдинків із Португалією й Люксембургом у бойовій готовності.

– Португалія – ​​фаворит нашої групи?
– Ігри покажуть. Але до матчу, звичайно, можна вважати цю збірну фаворитом, адже ми будемо грати проти чинних чемпіонів Європи в Лісабоні. Але наш тренерський штаб теж готувався, вивчав суперника й розробив план, як протистояти португальцям.

– Роналду – головна зброя збірної Португалії?
– Звичайно, він топ-гравець, один із кращих футболістів світу. Але ми постараємося знайти противагу цьому виконавцю, тренерський штаб нам у цьому допоможе.

– Україна буде боротися за друге місце в нашій відбірній групі?
– Ми ставимо максимальні цілі – будемо намагатися вийти з групи з першого місця. По ходу відбірного турніру будемо дивитися, як складатиметься турнірна ситуація.

– На позицію лівого захисника, крім вас, претендують Віталій Миколенко й Олександр Зінченко. Що скажете про конкурентів?
– Конкуренція йде тільки на користь. Добре, що у тренерського штабу є вибір. Ці хлопці грою в клубах довели, що не випадково потрапили до збірної України.

21 березня 2019 15:42







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Андрій Шевченко: успіх збірної на Євро-2020, емоції після Швеції та Англії

 

24 серпня 2022 14:35

Лучшие голы ЕВРО-2020

 

29 липня 2021 13:32

Голосуй за лучший гол ЕВРО-2020. Ярмоленко среди номинантов

 

13 липня 2021 22:55