Сьогодні 29 квітня 2024 р.

Тейлор: «Мудрик продемонстрував, наскільки він безжальний»

Захисник збірної Шотландії та «Селтика» Грег Тейлор в коментарі The Scottish Sun поділився думкою про збірну України перед протистоянням в Лізі націй (21 вересня, початок – о 21:45).

– Пам’ятаю Мудрика, який вже грав проти Шотландії і проти «Селтика». Він показав, що є якісним футболістом. Шотландія повинна почати ризикувати, і я впевнений, що ми це зробимо. Але минулого тижня Мудрик продемонстрував, наскільки він безжальний. Він отримав один шанс у грі в першому таймі, і скористався ним, забивши гол найвищого рівня. Ми всі знаємо, що це будуть дуже важкі матчі. Ми повинні використовувати великі моменти і водночас дати суперникам якомога менше створити. Це те, що ми будемо намагатися і повинні робити в Лізі націй.

В збірній України є кілька гравців світового класу. Олександр Зінченко щотижня демонструє це за «Арсенал» – це справді високий рівень. Олександр не братиме участь матчах проти нас, тому що він травмований, але ви можете назвати шість-сім хлопців у складі збірної України такого ж рівня.


20 вересня 2022 17:26







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Сергій Ребров – про жеребкування Ліги націй

 

08 лютого 2024 21:12

Ліга націй, фінал. Хорватія – Іспанія 0:0 (пен. 4:5). Огляд матчу

 

19 червня 2023 02:28

Ліга націй, матч за 3-тє місце. Нідерланди – Італія 2:3. Огляд матчу

 

18 червня 2023 18:36