Сьогодні 28 березня 2024 р.

Моурінью про Серію А та АПЛ: «Завдяки роботі можна досягти лише обмежених успіхів, для решти потрібні гроші»

Жозе Моурінью порівняв АПЛ та Серію А перед зустріччю «Роми» з «Лестером» у Лізі конференцій.

– Це наша 13-а гра в ЛК, ми заплатили за це очками в Серії А, оскільки доводилося грати у четвер, а потім у неділю. Для команд із 30 футболістами одного рівня ротація не проблема, у нас таких можливостей немає.

Перевага «Лестера» полягає в тому, що йому не треба турбуватися про місце в АПЛ, тоді як ми хочемо потрапити до Ліги Європи. Ми можемо завершити сезон на будь-якому місці з п'ятого по восьме. Тяжкий час, але це і мотивує.

Я багато разів доходив до півфіналів у єврокубках і можу стверджувати, що немає різниці, яка команда має великий потенціал, на цій стадії шанси завжди 50 на 50.

– Яку різницю ви бачите між АПЛ та Серією А?

– У Італії великий потенціал, але завдяки старанній роботі можна досягти лише обмежених успіхів, решту можна надолужити лише за допомогою грошей. Ось у чому об'єктивна різниця між лігами.

В Італії зараз мало хто може дозволити собі мати такий склад, як у клубу АПЛ, навіть якщо говорити про «Лестер», а не «Ліверпуль» або «Манчестер Сіті». Але за рахунок тактики ми можемо створювати проблеми клубам із великим економічним потенціалом. У цьому вся краса футболу, – сказав головний тренер «Роми».

28 квітня 2022 09:28







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛК, 1/8 фіналу. Маккабі Тель-Авів – Олімпіакос. Огляд матчу-відповіді

 

15 березня 2024 02:15

ЛК, 1/8 фіналу. Астон Вілла – Аякс. Огляд матчу-відповіді

 

15 березня 2024 01:02

ЛК, 1/8 фіналу. Аякс – Астон Вілла. Огляд матчу

 

07 березня 2024 22:01