Сьогодні 29 березня 2024 р.

Костышин: «Столько лететь, столько ждать в аэропорту… Но, постараемся пройти дальше»

Головний тренер «Колосу» Руслан Костишин провів прес-конференцію на «Астана-Арені» напередодні матчу-відповіді 3-го кваліфікаційного раунду Ліги конференцій із карагандинським «Шахтарем».

– Наш рейс затримали на дві з половиною години, а летіти потрібно біли шести годин. Тож день наш день складним, але думаю, що це не повинно вплинути на нашу гру.

Нам потрібно було відновитися після першого матчу і оцінити свої помилки. Серія пенальті? Це спеціально не натренувати. Одна справа тренування, а інша – в грі. Прагнемо вирішити завдання без серії пенальті. В основний час.

Думаю, гра не зміниться, буде така ж агресивна гра, як і у Ковалівці. Це їхній стиль. Це не та команда, яка починала чемпіонат. Вона додала по ходу чемпіонату. Помінявся тренер, доволі якісні футболісті прийшли. Тож, матч буде непростий. Ми постараємося пройти далі – стільки летіти, стільки чекати в аеропорту…

З нами полетів президент клубу. Це наш перший вболівальник. Найголовніший. Він все команді дає, – наводить слова Костишина офіційний сайт «Колосу».

10 серпня 2021 10:58







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛК, 1/8 фіналу. Маккабі Тель-Авів – Олімпіакос. Огляд матчу-відповіді

 

15 березня 2024 02:15

ЛК, 1/8 фіналу. Астон Вілла – Аякс. Огляд матчу-відповіді

 

15 березня 2024 01:02

ЛК, 1/8 фіналу. Аякс – Астон Вілла. Огляд матчу

 

07 березня 2024 22:01