Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Скрипник: «Повернулись Вернидуб та Луньов, Цвек тренувався»

На питання журналістів під час передматчевої прес-конференції до зустрічі Ліги конференцій з ЦСКА відповів головний тренер «Зорі» Віктор Скрипник.

– Наступна гра – новий виклик, новий розклад, багато нюансів, котрі грають ролі. Ми перемогли цю команду два тижні тому, і докладемо усіх зусиль, щоб знову виграти. Наш суперник теж приїхав, щоб показати майстерність і теж хоче перемагати.

Кожна з команд хоче набирати очки для свого рейтингу та для своєї країни. Для іміджу. Ми, ще раз підкреслю, їх перемогли. Доклали багато зусиль. Завтра граємо дома. Будь-який гол відкриває гру і буде багато мікро дуелей, котрі будуть вирішальними у завтрашньому протистоянні.

З повагою ставимося до будь-якого суперника, але в першу чергу дивимося на себе.

– Після гри у Софії ви сказали, що задоволені грою, але у першому таймі вам було дуже складно.

– Гра складається з 90 хвилин. Будь-який нюанс чи гол розкриває гру. У той же час розуміємо, що ти терпиш і у тебе з’являється можливість забити, якою ми у тій грі скористалися. Зараз ми граємо вдома. Не кажемо, що будемо завтра бігти аби бігти. Будемо дивитись, як розвиватиметься гра. Ми дивимось на себе і свої сили.

– Перша гра була доволі жорсткою.

– Ми готові до цього. У Єврокубках боротьба завжди безкомпромісна. Багато ігор, багато травм, багато жорсткості. Але всі прагнуть до Єврокубків. Ми задоволені, що беремо участь у цьому турнірі і нам приємно, коли виграєш, що і зробили два тижні тому.

– Ви граєте проти ЦСКА не вперше.

– Так, це моя не перша гра. Коли працював у Латвії, ми грали проти ЦСКА. Але завжди усе змінюється. Як у нас, так і у ЦСКА. Але команда розвивається. Це достатньо кваліфікований суперник. Нам буде і складно грати, і у той же час приємно. Ми граємо вдома і хочемо порадувати наших уболівальників.

Не завжди фаворит виходить з поля переможцем, що і показала минула гра. Ми досягли того, чого хотіли. І завтра прагнемо зробити те ж саме.

– Хочу уточнити на рахунок травмованих гравців.

– У кожної команди, котра грає у щільному графіку, є травмовані. Ми не виключення. Низка наших гравців не будуть брати участь у цій грі. У той же час є хлопці, котрі повернулись. Той же Вернидуб, Луньов. Цвек тренувався, сподіваюсь, що допоможе нам. Травми, нажаль, невід’ємна частина футболу. Ми готові до усього. У нас є гравці, що вийдуть завтра і доведуть свій клас.

3 листопада 2021 19:37







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛК, 1/4 фіналу. ПАОК – Брюгге. Огляд матчу-відповіді

 

19 квітня 2024 00:17

ЛК, 1/4 фіналу. Лілль – Астон Вілла. Огляд матчу-відповіді

 

19 квітня 2024 00:15

ЛК, 1/4 фіналу. Фіорентина – Вікторія. Огляд матчу-відповіді

 

19 квітня 2024 00:14