Сьогодні 29 березня 2024 р.

Скрипник: «Ми не збираємося робити подарунки для «Буде-Глімта»

На питання журналістів під час традиційної прес-конференції перед грою з футбольним клубом «Буде-Глімт» у 6-му турі Ліги конференцій відповів головний тренер «Зорі» Віктор Скрипник.

– Дуже швидко промайнув осінній Єврокубковий період. Можна одразу згадати першу гру в Норвегії. Суперник – якісна команда, в якої стоїть завдання здобути перемогу. Будемо грати з мотивованою командою, але в той час хочемо отримати задоволення від гри – під час та по її завершенню.

Ми концентруємося, ніхто потурань та подарунків робити точно не буде. Готуємося до серйозної команди. Звісно гра все розставить на місця, але те, що ми викладемося на максимум – це 100%.

– «Зоря» завжди грає на перемогу, але в вас крім Єврокубкового поєдинку попереду ще гра в чемпіонаті. Ви завтра поставте більш молодий склад чи навпаки більш досвідчений?
– Подивимося. У нас ще є сьогодні та завтра тренування, бо в такий період часто свій внесок роблять травми, чого ми не хочемо. Будемо дивитися від цього фактору.

А так ці дві гри, безумовно, для нас важливі як для престижу, так і для турнірної таблиці. Ми готуємося та хочемо зіграти поєдинку на повну.

– Яка ситуація з травмованими на сьогоднішній день?
– До нас приєднався Дмитро Хомченовський, вчора він тренувався з усіма, але будемо за ним стежити, як буде себе почувати. Максим Луньов ще відновлюється. А так, окрім Микити Шевченка, всі в складі та бойовій готовності. Кращі будуть грати.

8 грудня 2021 19:30







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛК, 1/8 фіналу. Маккабі Тель-Авів – Олімпіакос. Огляд матчу-відповіді

 

15 березня 2024 02:15

ЛК, 1/8 фіналу. Астон Вілла – Аякс. Огляд матчу-відповіді

 

15 березня 2024 01:02

ЛК, 1/8 фіналу. Аякс – Астон Вілла. Огляд матчу

 

07 березня 2024 22:01