Сьогодні 27 квітня 2024 р.

Голанн: «Не міг собі уявити, що виграю Лігу чемпіонів у 22 роки!»

У суботу, 10 червня, відбувся фінальний матч Ліги чемпіонів між клубами «Манчестер Сіті» та «Інтер». Гра завершилася з рахунком 1:0 на користь «містян». Після завершення зустрічі гравці «МанСіті» прокоментували успіх своєї команди:

Форвард «МанСіті» Ерлінг Голанн:
«Неймовірні відчуття! Навіть у своїх найсміливіших мріях я не міг собі уявити, що виграю цей турнір у 22 роки. Це доводить, що все можливе для хлопця з маленького норвезького містечка.

Думаю, що через пару днів, коли емоції вляжуться, я знову захочу виграти цей трофей.

Я ще можу додати. Значно. Сьогодні був важкий матч. У мене було кілька добрих моментів у першому таймі. Свого дня я міг забити два голи. Але, якщо чесно, я не надто переживаю з цього приводу. У фіналах на першому місці перемога. Все зводиться до того, щоб зіграти як одне ціле та виграти трофей.

undefined



Це був дуже відповідальний матч. Тиск був неймовірним. Але працювати з Гвардіолою це щось. У нас добрі стосунки. Він чудово допомагає мені з самого першого дня у цьому клубі. З нетерпінням чекаю наступного сезону та можливості навчитися чогось нового. Він найкращий тренер у світі. Я дуже радий, що можу тренуватися під його керівництвом щодня».

Півзахисник «МанСіті» Родрі:
«Я зараз емоційний... Це мрія, яка стала реальністю. Усі тут [вболівальники «Сіті»] чекали... Навіть не знаю, скільки років. Вони на це заслужили, ми заслужили. За минулі роки ми були дуже близькі до цього.

Просто хочу всім подякувати. Це було непросто – те, яка команда нам протистояла, як вона тримала оборону та контратакувала. Ми віддали усі сили.

У першому таймі я не був добрим. Такі вже фінали. Не варто очікувати, що завжди зможеш грати добре. Емоції та нервозність були присутні. Ми маємо великі амбіції. Це мрія. Момент цей ніколи по-новому не повториться. Ми сподіваємося [повторити] наступного року, але право відсвяткувати ми вже заслужили. Це право належить кожному гравцю, хто робив цей клуб великим».

Капітан «МанСіті» Ілкай Гюндоган:
«Ми дуже щасливі. Складно висловити на словах усе те, що сталося. Тяжко було обом командам. Ми не показали свого найкращого футболу у першому таймі. Ми були нерішучі. Усвідомлювали, що у другому треба грати краще. Гра була, мабуть, 50/50. Нам дуже пощастило, що гол виявився за нами.

Всі тільки й говорили про «золотий хет-трик». Тиск був відчутним, але ми впоралися з ним якнайкраще».

За матеріалами сайту УЄФА

11 червня 2023 11:14







Матеріали на тему

Манчестер Сіті – Інтер 1:0. ЛЧ, фінал. Довгоочікувана коронація
10 червня 2023 23:52




Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛЧ, фінал. Манчестер Сіті – Інтер 1:0. Огляд матчу

 

11 червня 2023 00:31