Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Volia TV та Megogo покажуть матчі «Динамо» з «Бенфікою» в Лізі чемпіонів

Лише два кроки до омріяної Ліги чемпіонів залишилось футболістам столичного «Динамо». Адже вже 17 у Лодзі та 23 серпня у Лісабоні вони зіграють стикові матчі плей-офф проти португальської «Бенфіки» за право вийти у груповий етап найпрестижнішого футбольного турніру Європи. І обидва ці матчі, а також усі інші ігри наших та не тільки клубів у єврокубках глядачі із усієї України мають змогу подивитись у найвищій якості на платформі Volia TV, через канали «Megogo Футбол».

Зовсім нещодавно відгриміли попередні кваліфікаційні матчі «Динамо» проти турецького «Фенербахче» та австрійського «Штурму» де кияни завдяки над зусиллям у додатковий час пройшли свої суперників.

І от на останньому етапі кваліфікації їх чекає найсерйозніший суперник – бронзовий призер минулого чемпіонату Португалії – «Бенфіка». Гостроти протистоянню додає той факт, що за «орлів» грає колишній футболіст динамо та нападник збірної України – Роман Яремчук. Чи зможе засмутити Роман своїх колишніх одноклубників, подивимось у наступних матчах.

Якщо ж доля, все ж таки буде на стороні киян, то вони потраплять до основного етапу розіграшу Ліги чемпіонів, де їх вже чекає інший український клуб донецький «Шахтар». Але навіть якщо фортуна відвернеться від динамівців, то на них все одно чекає груповий етап іншого престижного європейського турніру – Ліги Європи.

«Усі ці турніри: Лігу чемпіонів, Лігу Європи, Лігу конференцій, а також топові європейські футбольні чемпіонати ви можете переглянути на платформі Volia TV. Все це можливо завдяки нашому ексклюзивному договору із Megogo, який ми уклали минулого року на три сезони. Це важливо для нас, адже спортивний контент серед наших абонентів є дуже популярним» – коментують цю подію у компанії Датагруп-Volia.

Тож вболіваймо за Динамо! 17 та 23 серпня о 22:00 вмикайте Volia TV та дивіться матч улюбленої команди у найвищий якості!

16 серпня 2022 14:36







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛЧ, 1/4 фіналу. Манчестер Сіті – Реал. Серія пенальті

 

18 квітня 2024 11:45

ЛЧ, 1/4 фіналу. Манчестер Сіті – Реал. Огляд матчу-відповіді

 

18 квітня 2024 02:15

ЛЧ, 1/4 фіналу. Баварія – Арсенал. Огляд матчу-відповіді

 

18 квітня 2024 02:14