Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Ільцер: «Тримали «Динамо» на межі вильоту»

Напередодні австрійський «Штурм» зумів перевести двоматчеве протистояння проти київського «Динамо» в третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів УЄФА до овертаймів, проте в підсумку все одно зазнав поразки (1:2).

Після завершення гри, головний тренер «чорно-білих» Крістіан Ільцер розповів про власні враження від побаченого на полі.

«Це була абсолютно рівна гра. Були етапи, коли ми були кращими, а були етапи, коли Динамо було сильнішим.

Якщо не брати до уваги влучання в поперечину в компенсований до основного час, ми добре грали в захисті. Наші гравці чудово працювали, не даючи суперникам створювати багато моментів, та не втрачаючи жодного шансу зі свого боку.

На 60-й хвилині ми мали хороші шанси зробити рахунок 2:0, але, на жаль, не реалізували його. Не вистачало якихось дрібних деталей. Ми тримали киян на межі вильоту, але в підсумку Динамо просто показало свій клас і заслужено вийшло до плей-оф», – заявив австрійський фахівець.

Нагадаємо, що «Штурм» вийшов до групового етапу Ліги Європи УЄФА, тоді як «Динамо» дізналось свого наступного суперника за плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів – це буде «Бенфіка».

10 серпня 2022 09:11







Матеріали на тему

Штурм – Динамо 1:2 д.ч. (заг. 1:3). Відбір ЛЧ, 3-й раунд. Останній бар’єр – «Бенфіка»
10 серпня 2022 00:05




Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛЧ, 3-й раунд відбору. Штурм – Динамо 1:2 (заг. 1:3). Огляд матчу

 

10 серпня 2022 00:44