Сьогодні 29 березня 2024 р.

Луческу: «Для «Динамо» важливо бути в Лізі чемпіонів, щоб підняти дух українців»

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу в інтерв'ю Aa.com.tr висловився про важливість виходу київської команди до групового етапу Ліги чемпіонів.

«Для київського «Динамо» бути в Лізі чемпіонів дуже важливо, щоб підняти дух постраждалих від війни українців. Ми хочемо показати, що життя триває і що ми не зупинили футбол, незважаючи на бомбардування. Український народ відчуває спустошення вже протягом чотирьох місяців. Тепер ми прагнемо змусити їх посміхнутися футболом», – заявив Луческу.

Разом із цим, 76-річний досвідчений фахівець назвав невдалою пару «Динамо» – «Фенербахче» в другому кваліфікаційному раунді головного єврокубку.

«Це буде важкий матч для нас. Я не хотів зустрітися з «Фенербахче» на цій стадії. Я думаю, що цей матч буде найважливішим матчем стадії», – наголосив керманич «біло-синіх».

Він також висловився щодо місця проведення домашнього поєдинку проти турецького клубу.

«Матч, швидше за все, пройде в Польщі. Однак, якщо Путін припинить бомбардування, ми зіграємо з «Фенербахче» у Києві. Я мрію, щоб в Україні завершилася війна і хочу знову грати на стадіоні, заповненому нашими вболівальниками», – резюмував Луческу.

18 червня 2022 14:20







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛЧ, 1/8 фіналу. Атлетико – Інтер. Огляд матчу-відповіді

 

14 березня 2024 01:07

ЛЧ, 1/8 фіналу. Боруссія Д – ПСВ. Огляд матчу-відповіді

 

14 березня 2024 00:22

ЛЧ, 1/8 фіналу. Арсенал – Порту. Огляд матчу-відповіді

 

13 березня 2024 01:05