Сьогодні 29 березня 2024 р.

Луческу: «Фенербахче» зробив багато трансферів, а ми – жодного»

Прес-конференція головного тренера «Динамо» Мірчі Луческу перед матчем-відповіді кваліфікації Ліги чемпіонів проти «Фенербахче».

– Між «Динамо» та «Фенербахче» є різниця. Вони гратимуть удома, а ми грали не вдома. Вони зробили багато трансферів, а ми не зробили жодного. У них фантастичні фани, а за нас на стадіоні вболівають лише жінки та діти, бо чоловіки борються за Україну. Нам доводиться постійно їздити Європою, щоб грати матчі та тренуватися. У нас не було своєї бази для підготовки, а у «Фенербахче» вона є. Дуже багато речей роблять велику різницю між нами. Але у футболі вони можуть нічого не вирішувати. Все зважиться на полі. Ми готові до матчу-відповіді. І готові виграти його.

– Жорже Жезуш сказав, що динамівці багато фолили у першому матчі.
– Це частина футболу та частина тактики. Ми не грали в офіційних матчах багато місяців. Нам протидіяла сильна команда. Ми розпочали гру дуже обережно, а підсумковий результат я вважаю справедливим. Вважаю, що обидві команди грали чесно. Рефері дуже часто свистів на користь «Фенербахче».

– Наскільки складним та важливим буде завтрашній матч?
– Жорже Жезуш – досвідчений та розумний тренер. Безперечно, це важливий матч і для «Динамо», і для «Фенербахче». Обидві команди хочуть потрапити до групового етапу Ліги чемпіонів. Думаю, що суперник добре підготується до гри. Ми зробимо те саме, хоча у нас не найкращі кондиції. Ми не грали багато місяців, і у нас залишилися лише українські гравці за винятком Кендзери та Вербича. Для великих клубів важливо робити гарні трансфери. І «Фенербахче» їх зробив. У них дуже технічні та швидкі гравці для чемпіонату Туреччини. Втім, стамбульці майже не мали моментів у першому матчі. Можу згадати лише момент Кінга. Так, вони домінували на полі, та на цьому все.

– У своїй кар'єрі ви тренували «Бешикташ» та «Галатасарай». Як зараз бути в Стамбулі?

– У моєму футбольному житті було багато різного досвіду. У мене був фантастичний період у Стамбулі з «Галатасараєм» та «Бешикташем». Я поважаю всіх уболівальників. Вони неймовірні.

26 липня 2022 23:15







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛЧ, 1/8 фіналу. Атлетико – Інтер. Огляд матчу-відповіді

 

14 березня 2024 01:07

ЛЧ, 1/8 фіналу. Боруссія Д – ПСВ. Огляд матчу-відповіді

 

14 березня 2024 00:22

ЛЧ, 1/8 фіналу. Арсенал – Порту. Огляд матчу-відповіді

 

13 березня 2024 01:05