Сьогодні 19 квітня 2024 р.

«Запхали язики в дупу і мовчать». Петраков – про російські клуби і збірну

Головний тренер збірної України Олександр Петраков повністю підтримує бан російських команд, що мовчанням сприяють злочинам режиму Путіна.

«Нехай тепер російські клуби грають між собою, заслужили. Нічого не говорять, тільки ФІФА, УЄФА критикують. Напевно, потрібно щось робити, а не сидіти, склавши руки, нічого не говорити. Запхали свої язики в дупу і нічого не говорять. Нехай сюди приїдуть, подивляться, що вони зробили з нашою країною.

Не знаю, що вони зараз будуть робити з легіонерами. Там платяться великі гроші, але взагалі мені все одно. Не хочеться про них навіть говорити. Зловтішатися не варто, хоча вони це заслужили. Не знаю, скільки УЄФА і ФІФА будуть тримати це, але вони заслужили.

Чи обіцяв я більше не говорити російською? Не буду кривити душею, я говорив російською 64 роки, але зараз буду робити все можливе, щоб розмовляти українською мовою. Буде десь суржик, але, думаю, ніхто на мене ображатися не стане. Я з першого дня тренером збірної намагався розмовляти українською і буду продовжувати. Не хочу навіть розмовляти російською.

Вчора я розмовляв з гравцями збірної. Не буду говорити на камеру, хто де знаходиться. Говорив із Ярмоленком, дивлюся гру Зінченка. У всіх хлопців шок, як таке сталося. Я сам в шоці. Був у Туреччині, тоді мені люди сказали, що 23-го буде війна. Я сидів удома, не вірив, молив Бога. Коли настало 23-е – перехрестився, а 24-го мені син дзвонить по телефону... Я був в шоці, що тут говорити», – заявив Петраков в коментарі телемарафону UAразом.

2 березня 2022 10:15







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

30 голів, що претендують на Нагороду Пушкаша в 2024 році

 

12 квітня 2024 10:49

Найнеможливіші камбеки в історії футболу

 

08 квітня 2024 10:29

ТМ. Японія U23 – Україна U23. Огляд матчу

 

25 березня 2024 14:00