Сьогодні 20 квітня 2024 р.

УЄФА обговорить відхилення заявки росії на ЄВРО-2028

Керівники УЄФА проведуть термінові переговори, перш ніж спробують відхилити сміховинну заявку російського футбольного союзу на проведення Євро-2028, повідомляє The Telegraph. На проведення чемпіонату Європи також претендують спільна заявка Великобританія/Ірландія та Туреччина.

Незважаючи на тиск, керівний орган європейського футболу вирішив на початковому етапі не відхиляти заявку рашистів. Проте, повідомляється, що кроки щодо відхилення заявки рашки вже перебувають у стадії розробки.

Президент рфс олександр дюков видав перл, що не бачить причин, з яких його країну не слід розглядати. «Після всього, що відбувається, і після забраних життів жінок, дітей та решти під час вторгнення в Україну не віриться, що росія в останній момент ухвалила рішення про подання заявки на проведення футбольного турніру. Від цього слід негайно відмовитися», – заявив Джим Бойс, колишній президент Ірландської футбольної асоціації та віце-президент ФІФА.

«Ідея про те, що хтось дає росії право провести будь-яку спортивну подію, на даний момент просто смішна. Ви повинні поставити запитання, що у них в голові, що вони думають, якщо подали цю заявку», – так оцінив нахабство рфс британський депутат Клайв Еффорд.

24 березня 2022 10:17







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

30 голів, що претендують на Нагороду Пушкаша в 2024 році

 

12 квітня 2024 10:49

Найнеможливіші камбеки в історії футболу

 

08 квітня 2024 10:29

ТМ. Японія U23 – Україна U23. Огляд матчу

 

25 березня 2024 14:00