Сьогодні 29 квітня 2024 р.

Пулішич буде готовий зіграти з Нідерландами

Крістіан Пулішич пообіцяв, що буде готовий зіграти у 1/8 фіналу чемпіонату світу за збірну США проти Нідерландів після того, як отримав травму у матчі з Іраном.

Американці мінімально обіграли Іран (1:0) у заключному поєдинку групового етапу у вівторок, коли Пулішич забив єдиний гол на 38-й хвилині. Але в цьому епізоді він зіштовхнувся із голкіпером збірної Ірану Алірезою Бейранвандом. Після надання медичної допомоги він продовжив гру, але у перерві його довелося замінити. Пулішича доправили до лікарні для обстеження. У нього діагностували забій тазу. Відновлення не повинно тривати багато часу. Пізніше його партнер зі збірної США Вестон Маккенні підтвердив, що у Крістіана все гаразд, і він має бути готовим вийти на поле в суботу проти збірної Нідерландів.

«Я надіслав йому повідомлення і запитав, як він, і Крістіан відповів: «Сподіваюся, я буду готовий у суботу», – сказав Маккенні. «Звісно, ​​ми дуже вдячні йому за те, що він сміливо кинувся на м'яч, аби забити гол. Але далі був несамовитий момент, коли стало зрозуміло, що Крістіан травмувався. Але ми впоралися з цим і ми раді, що все ще беремо участь у чемпіонаті світу».

Головний тренер збірної США Грегг Берхальтер був у захваті від самовідданості, яку продемонстрував нападник. Він повідомив, що команда провела відеодзвінок із гравцем, щоб отримати оновлену інформацію про його стан.

«Ми мали поговорити з ним, він у гарному настрої», – сказав Берхальтер журналістам. «Особлива якість, яку він має, битися до кінця. Він один із найпрацьовитіших гравців у команді. Я ще можу багато сказати хороших слів про Крістіана».

1 грудня 2022 10:17







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Усі фінали чемпіонатів світу (1930 – 2022)

 

31 грудня 2023 09:46

Енцо, Беллінгем, Гвардіол, Лівакович та інші. Куди перейдуть найкращі гравці ЧС-2022?

 

30 грудня 2022 14:05

Новий формат чемпіонату світу. Чого чекати?

 

30 грудня 2022 14:02