Сьогодні 28 березня 2024 р.

Морозюк: «Не планую повертатись до України. Розглядаю пропозиції в Туреччині»

Український оборонець Микола Морозюк, який недавно покинув турецький «Різеспор» розповів про плани продовження кар’єри, чому не вийшло заграти іншим українцям у клубі.

– Миколо, зовсім недавно було повідомлено про те, що ти покидаєш «Різеспор». Чи можеш занести собі у актив проведені роки в складі турецького клубу, за який ти виступав спершу на правах оренди, а потім підписав повноцінний контракт, який мав опцію пролонгування, проте Ви нею не скористались.
– Так, авжеж, у актив, бо це був для мене новий досвід, і я дуже задоволений, що відчув, побачив та спробував щось нове, й нічого, що завершився контракт з «Різеспором», я не планую повертатись в Україну тому розглядаю пропозиції, щоб залишитись в Туреччині або поїхати в іншу країну, важко щось спрогнозувати.

– З чим ти можеш пов’язати те, що під час твого пребування в турецькому клубі не змогли заграти двоє українських футболісти Олександр Гладкий та Андрій Борячук, коли ти стабільно отримував ігрову практику.
– Це важко сказати, потрібно у них запитатись, я не знаю,можливо не були готові, можливо не підійшов тамтешній стиль гри, цілком про це важко сказати, у футболі все складається з дрібниць.

3 липня 2021 21:46







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ТМ. Іспанія – Бразилія. Огляд матчу

 

27 березня 2024 01:20

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 754-го дня повномасштабної війни

 

18 березня 2024 20:59

Португалія, 26-й тур. Каса Піа – Бенфіка. Огляд матчу

 

18 березня 2024 06:29