Сьогодні 21 травня 2024 р.

Італія, 10-й тур. Наполі – Мілан 2:2. Распадорі врятував чемпіонів

Сьогоднішні суперники підходили до матчу з різними емоціями. «Мілан» зазнав розгрому від «ПСЖ» у Лізі чемпіонів, а перед тим програв «Ювентусу». Тоді як «Наполі» на тижні переміг «Уніон» у Лізі чемпіонів.

«Россонері» впевнено виграли перший тайм. Як за результатом, так і за картиною матчу. «Мілан» атакував значно гостріше та чіткіше. Щоправда, тільки Жиру якісно завершував. Француз забив два схожі голи з різницею в 10 хвилин: спершу відгукнувся на навіс Пулішича, а потім ідеально пробив після подачі Калабрії.

«Мілан» мав всі шанси робити розгром ще до перерви. Дві чудові можливості змарнував Рейндерс (запоров контру та пробив вище воріт). Удар Пулішича заблокували, а постріл Муси в ближньому куті дістав голкіпер.

У «Наполі» на той момент нічого не виходило. Загострював тільки Кварацхелія, однак його простріл після дриблінгу дивом не замкнув у порожній кут Політано, а перспективну контратаку обірвали суперники.

Все змінилося в другому таймі. Руді Гарсія у перерві зробив потрійну заміну та оживив команду. Допоміг швидкий гол – Політано елегантно перекинув Пеллегріно, прокинув м'яч повз Тео Ернандеса та вразив ворота.

У господарів з'явилися гострі підходи. З хороших позицій били Ді Лоренцо та Кварацхелія. «Наполі» тиснув і знайшов другий гол. Распадорі потужним ударом зі штрафного поклав м'яч у кут.

Вирвати перемогу нікому не вдалося. Жиру замінили на 80-й хвилині, а Олів'є сильно розізлився через рішення тренера і потім сидів розчарований за межами лави запасних.

До фінального свистка було ще багато подій: Натан заробив вилучення, а Калабрія та Кварацхелія ледь не забили переможний гол.

У підсумку – нічия. «Мілан» набрав 22 очка та залишився на третьому місці Серії А. «Наполі» четвертий – 18 балів.

НАПОЛІ – МІЛАН – 2:2
Голи:
Політано (50), Распадорі (63) – Жиру (22, 31).
Наполі: Мерет, Ді Лоренцо, Ррахмані (Естігор, 46), Натан, Руї (Олівера, 46), Лоботка, Елмас (Сімеоне, 46), Зелінські (Ангісса, 77), Політано (Дзанолі, 83), Распадорі, Кварацхелія.
Мілан: Маньян, Калабрія, Калулу (Пеллегріно, 19, Флоренці, 87), Томорі, Тео Ернандес, Крунич, Муса, Рейндерс, Пулішич (Ромеро, 46), Жиру (Йович, 81), Леау (Окафор, 81).
Попередження: Натан (53), Ді Лоренцо (65), Дзанолі (86) – Рейндерс (550, Ромеро (62), Муса (78).
Вилучення: Натан (89, друге попередження).

29 жовтня 2023 23:48







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Італія, 37-й тур. Торіно – Мілан. Огляд матчу

 

19 травня 2024 00:44

Італія, 37-й тур. Лечче – Аталанта. Огляд матчу

 

18 травня 2024 23:45

Кубок Італії, фінал. Аталанта – Ювентус. Огляд матчу

 

16 травня 2024 08:39