Сьогодні 14 травня 2024 р.

Іспанія, 7-й тур. Вільяреал – Жирона 1:2. Ураганний Довбик

Команда Мічела першою пропустила з пенальті, але потім двома швидкими пострілами відігралась та в підсумку втримала перевагу за рахунком 2:1.

«Жирона» вийшла на чисте перше місце чемпіонату Іспанії після 7 турів – чи можете ви повірити у те, що сталося? На полі «Вільяреалу» каталонці довго не могли знайти свій футбол. По правді, то «підводники» були кращими в першому таймі. Моралес запоров забійний шанс уже на 27-й секунді. Далі небезпечно пробивали Піно, Педраса.

Не радували до перерви й українці – Довбик не знаходив м'яча, а Циганков очевидно просідав у захисті. Коли Капу заробив пенальті на початку другого тайму, а Парехо його реалізував, здалося, що справедливість перемагає. Але на ділі «Вільяреал» розбудив звіра.

У першій же атаці після голу Циганков знайшов Довбика, але той головою не пробив Йоргенсена. Ще кілька хвилин – і Артем уже ногою розстрілював ворота, і знову «ні». Забити екс-форварду «Дніпра-1» вдалося лише з третьої спроби – на 56-й хвилині він у падінні замкнув навіс від Савіо.

«Вільяреал» виглядав шокованим таким натиском. Каталонці ж навпаки спіймали кураж, і невдовзі Ерік Гарсія після кутового вивів своїх уперед. 2:1!

І це ще не все. «Жирона» продовжувала тиснути, і тільки невезіння завадило відзначитися Алейшу Гарсії (перекладина) і Стуані (мимо). Циганков майже в кожній атаці загострював і теж претендував на голи, але трохи не встигав. Загалом гарна гра від Віктора, активна. Ну а Довбик і поготів робить собі ім'я в лізі.

У таблиці «Жирона» вийшла в одноосібні лідери із 19 очками. У «Реала» на бал менше, і саме із «вершковими» команда українців зіграє у суботу на «Монтіліві».

ВІЛЬЯРЕАЛ – ЖИРОНА – 1:2
Голи:
Парехо (49, з пенальті) – Довбик (56), Ерік Гарсія (61).
Вільяреал: Йоргенсен, Фойт, Альбіоль (Габб'я, 78), Манді, Педраса, Моралес (Брететон, 78), Парехо, Капу (Терратс, 59), Піно (Ахомач, 59), Серлот, Баена.
Жирона: Гассаніга, Арнау (Коуто, 52), Ерік Гарсія, Давид Лопес, Гутьєррес, Циганков, Алейш Гарсія, Еррера, Мартін (Порту, 53), Савіо, Довбик (Стуані, 69).
Попередження: Піно (16) – Еррера (58).

27 вересня 2023 22:09







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Іспанія, 35-й тур. Барселона – Реал Сосьедад. Огляд матчу

 

14 травня 2024 00:48

Іспанія, 35-й тур. Атлетико – Сельта. Огляд матчу

 

12 травня 2024 19:44

Іспанія, 35-й тур. Алавес – Жирона. Огляд матчу

 

11 травня 2024 00:17