Сьогодні 18 квітня 2024 р.

Фінал Кубку Греції може відбутися в Польщі – греки бояться цього матчу

24 травня АЕК і ПАОК мають зіграти у фіналі Кубку Греції, але місце проведення матчу ще не визначено. Грецька федерація футболу хоче, щоб ця зустріч була зіграна в Польщі за порожніх трибун.

Як інформує польський портал Meczyki, ПАОК не хоче грати в Афінах, а АЕК – у Салоніках. Повідомляється, що керівники грецького футболу попросили у польської федерації футболу (PZPN) дозвіл на проведення цієї зустрічі в Сосновці – на домашньому стадіоні Заглембе. Це новий, нещодавно відкритий стадіон.

Згідно з джерелом, PZPN дала дозвіл на проведення цієї зустрічі в Сосновцях, але – без глядачів. На матчі зможуть бути присутніми тільки запрошені гості. Одним із таких гостей може стати екс-наставник збірної Португалії Фернанду Сантуш, який працював у минулому в чемпіонаті Греції.

У складах обох клубів грають польські футболісти: Дам'ян Шиманські виступає за АЕК, а кольори ПАОКа захищає екс-захисник київського «Динамо» Томаш Кендзьора.

Згідно з грецьким порталом Gazzetta, румунська федерація футболу також надала дозвіл на проведення цього матчу на своїй території.

9 травня 2023 21:29







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 782-го дня повномасштабної війни

 

15 квітня 2024 21:35

Португалія, 27-й тур. Бенфіка – Шавеш. Огляд матчу

 

30 березня 2024 00:11

ТМ. Іспанія – Бразилія. Огляд матчу

 

27 березня 2024 01:20