Сьогодні 16 квітня 2024 р.

«Акжайик» оголосив про відставку українського тренера

Головний тренер «Акжайика» Володимир Мазяр оголосив про відхід з уральського клубу. Причиною стала поразка від «Кайрата» у матчі 16-го туру чемпіонату Казахстану (0:2).

«У матчі з «Кайратом» щось поламалося. Подаємо небезпечний штрафний — через хвилину пропускаємо, потім пропускаємо зі стандарту гол... Замість того, щоб зрівняти рахунок, пропускаємо. «Кайрат» — з перемогою. Хороша команда з добрими нападниками. Ми програли заслужено, ми з хлопцями поговорили, попрощалися.

Думаю, що для команди та для всього міста так буде правильніше. За останні вісім матчів ми здобули два очки... Але те, що намагалися робити, з цього боку намагалися робити по максимуму. Завжди є початок і є кінець. Зараз настав час йти.

Думаю, за час моєї роботи було більше гарного. Кінцівка не пішла. Намагалися робити підсилення... Я думаю, що свіжий погляд, свіжі емоції зроблять так, щоб команда далі рухалася. Є реальний шанс зіграти команду і зробити те, на що заслуговує місто та вболівальники.

Я хочу подякувати керівництву, хочу подякувати вболівальникам. Я розумію, що негатив, який є зараз, він передається на команду. Я тренер цієї команди, я все читаю і розумію, що як мужик, як тренер, я маю відповідати за свої слова. Всім спасибі та удачі», – підсумував український фахівець.

Нагадаємо, що на даний момент «Акжайик» посідає передостаннє, 13-те місце.

4 липня 2022 09:47







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 782-го дня повномасштабної війни

 

15 квітня 2024 21:35

Португалія, 27-й тур. Бенфіка – Шавеш. Огляд матчу

 

30 березня 2024 00:11

ТМ. Іспанія – Бразилія. Огляд матчу

 

27 березня 2024 01:20