Сьогодні 29 березня 2024 р.

Ігнатенко: «Є кілька варіантів продовження кар’єри, крім «Бордо»

Півзахисник збірної України Данило Ігнатенко прокоментував свій поточний стан та подальші плани на рахунок власної кар’єри:



– Зараз я перебуваю у Франції. Вирішується питання про мою подальшу кар'єру, чи гратиму я за «Бордо», чи ні. Французи мають намір викупити мій контракт. Питання вирішується, якась конкретика буде пізніше.

– А де зараз знаходиться твоя сім'я?

– Як тільки в Україні почалася повномасштабна війна, я перевіз сюди свою дівчину, її маму, бабусю і собак. Французький клуб допоміг мені в цьому. Решта родичів також знаходяться в Європі: в Італії та Угорщині.‎

‎– А якщо з «Бордо» не вийде. Чи є у тебе інші варіанти працевлаштування? ‎

‎– Є кілька варіантів. Це не Франція, а інші країни Європи. Але поки питання з «Бордо» вирішується, говорити про них немає сенсу.

– В одному з недавніх інтерв'ю, ти казав, що хотів би й надалі грати у Європі.

– Що приховувати, я хотів би залишитися і грати у топ-чемпіонаті. Це моя мрія. Тут ти постійно на виду. За тобою спостерігають агенти багатьох інших клубів. Але я всього лише орендований, у мене чинний контракт із «Шахтарем», – сказав Ігнатенко.

Нагадаємо, що «Бордо» за підсумками минулого сезону Ліги 1 вилетів у Лігу 2, а згодом національний департамент з питань фінансів ще й відправив команду у третій дивізіон.

Ігнатенко виступав у складі жірондинців на правах оренди у другій половині минулого сезону. Права на нього належать «Шахтарю», з яким у нього контракт до літа 2023 року.

19 червня 2022 16:57







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Франція, 25-й тур. Огляд матчів

 

11 березня 2024 12:12

Франція, 25-й тур. ПСЖ – Реймс. Огляд матчу

 

10 березня 2024 17:35

Франція, 22-й тур. Брест – Марсель 1:0. Огляд матчу

 

19 лютого 2024 00:07