Сьогодні 26 квітня 2024 р.

Зінченко може заощадити «МанСіті» 45 млн. євро: гаряча тема з Манчестера

Популярна Manchester Evening News вважає, що «МанСіті» не варто розлучатися цього літа з універсальним футболістом збірної України Олександром Зінченком.

«Прихід Ерлінга Холанна у поєднанні з підписанням Хуліана Альвареса стане сигналом до зміни системи гри «Сіті». Найімовірніше, у новому сезоні Гвардіола візьме на озброєння базову розстановку 3-5-2.

Є шанс, що «МС» може розглядати Зінченка як відповідь на свої проблеми із лівим захисником. В атакуючих зонах українець показав, що він більш ніж здатний створювати моменти та знаходити небезпечних гравців «городян» у штрафному майданчику суперника. Разом з цим він також вміє зберігати ширину і запобігати можливості блискавичної контратаки.

Вважаємо, що Зінченко вже давно довів свою спроможність у такій команді, як «Манчестер Сіті». Впевнені, що і зараз українець може своєю майстерністю заощадити клубу 45 мільйонів євро, які, за чутками, «МанСіті» збирається викласти за лівого захисника «Брайтона» Марка Кукурелью», – пише автор MEN Харрі Сіддал.

Нагадаємо, що раніше ходили чутки в англійських ЗМІ, що у послугах Зінченка зацікавлені відразу дві команди АПЛ, а Італії писали, що Олександр може стати частиною хитрої угоди між англійським клубом та туринським «Ювентусом».

6 липня 2022 09:15







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Англія, 29-й тур. Евертон – Ліверпуль. Огляд матчу

 

25 квітня 2024 00:49

Англія, 29-й тур. Манчестер Юнайтед – Шеффілд Юнайтед. Огляд матчу

 

25 квітня 2024 00:46

Англія, 29-й тур. Вулвергемптон – Борнмут. Огляд матчу

 

25 квітня 2024 00:24