Сьогодні 19 квітня 2024 р.

«Евертон» має намір підписати конкурента для Миколенка, якого називають «новим Тео Ернандесом»

«Евертон» серйозно придивляється до лівого захисника Ренна Адріана Трюфферта.

Минулого сезону «іриски» ледве уникли вильоту з АПЛ, гарантувавши собі прописку в еліті у передостанньому турі. Головний тренер «Евертона» Френк Лемпард перед стартом нової кампанії бажає провести кадрову революцію, очистити склад від непотрібних виконавців та привнести до команди «нову кров».

Один із кроків, на який можуть піти сині – це підписати захисника «Ренна» Адріана Трюфферта. Про це повідомляє авторитетне французьке видання L’Equipe, яке стверджує, що «Евертон» зацікавлений у 20-річному гравці, оскільки Лемпард прагне посилити ненадійний захист.

Трюфферта називають «новим Тео Ернандесом», порівнюючи його із співвітчизником та колегою за позицією з «Мілана».

Обидва забивають крайні ліві захисники і люблять просуватися вперед якомога більше. Ернандес забив п'ять голів і зробив п'ять результативних передач у сезоні 2021/2022, у той час як юнак із «Ренна» тричі відзначився особисто та відзначився трьома асистами у Лізі 1.

Трюфферт зробив менше фолів, ніж захисник «Мілана» (24 проти 39), і хоча Ернандес робить більше перехоплень (26 проти 19) та відборів м'яча (40 проти 21), у першого є достатньо часу, щоб покращити певні аспекти своєї гри.

Французькі ЗМІ називають лівого захисника «Ренна» «неймовірним», і, враховуючи його виступи протягом сезону, стає зрозумілим, чому «Евертон» виявляє до нього інтерес.

Зазначимо, що контракт молодого виконавця із «червоно-чорними» розрахований до 30 червня 2025 року. Портал Transfermarkt оцінює гравця молодіжної збірної Франції у 12 мільйонів євро.

11 червня 2022 20:33







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Як гравці Челсі ледь не побилися за право пробити пенальті у матчі проти Евертона

 

16 квітня 2024 11:36

Англія, 33-й тур. Челсі – Евертон. Огляд матчу

 

16 квітня 2024 00:26

Італія, 32-й тур. Фіорентина – Дженоа. Огляд матчу

 

16 квітня 2024 00:25