Сьогодні 29 березня 2024 р.

Англія, 1-й тур. Вест Гем – МанСіті 0:2. Голанн розпочинає з дубля

Ерлінг Голанн яскраво дебютував у чемпіонаті Англії матчем проти «Вест Гема». Команда Пепа Гвардіоли традиційно домінувала у володінні на старті. Однак саме «Вест Гем» створив моменти на початку зустрічі. Спочатку Бовен після кількох повітряних дуелей у воротарському «городян» розстрілював метрів з п’яти ворота Едерсона, але на шляху м’яча став захисник. Згодом Форнальс подав, а Антоніо непогано пробив – трохи вище поперечини.

Канселу, який з відходом Зінченка та провалом трансферу Кукурельї залишився без альтернативи на лівому фланзі оборони, блискуче протягнув м'яч зі своєї половини, обійшовши кількох суперників. Португальський фулбек відкинув у центр, Де Брюйне, який міг і перевести праворуч на Фодена, пробив поруч зі стійкою. Фактор Голанна ледь не спрацював на 20-й хвилині. Канселу далеко не вперше змістився у центр, зібрав біля себе кількох суперників і віддав у штрафну. Фоден м'яко подав, норвезький дебютант мінімально не дотягнувся. А міг Ерлінг уже розстрілювати ворота.

Згодом Голанн врізався у Фабіанскі, який сам же і налетів на голеадора. Ледь оклигав 37-річний польський голкіпер, але все ж вимушений був залишити поле. Де Брюйне забив на 27-й хвилині, однак гол не зарахували через офсайд.

Нарешті Гюндоган віддав у розріз, Голанн прокинув м’яч та змусив Ареоля сфолити на собі. Норвежець без проблем реалізував пенальті. Далі у грі настало досить велике затишшя. «Сіті» майстерно присипляв гру і фанатів, аж доки це не перейшло на самих гостей. Гюндоган недбало віддав пас перед своїм штрафним. Райс пробивав на підбиранні – близько, але занадто сильно.

Втім, незабаром Голанн оформив дубль. Дуже проста контратака. Родрі на де Брюйне, той у розріз. Ерлінгу на хід. Той вийшов сам на сам та спокійно розібрався з воротарем.

ВЕСТ ГЕМ – МАНЧЕСТЕР СІТІ – 0:2
Голи:
Голанн (36, з пенальті, 65).
Вест Гем: Фабіанскі (Ареоля, 28),– Цоуфал, Зума, Джонсон, Крессвелл, Соучек, Райс, Боуен (Даунз, 90+2), Лансіні (Бенрахма, 57), Форнальс (Ковентрі, 90+2), Антоніо (Скамакка, 57).
Манчестер Сіті: Едерсон, Канселу, Аке, Діаш, Вокер, Гюндоган (Бернарду Сілва, 78), Родрі (Філліпс, 89), Де Брюйне (Палмер, 88), Гриліш, Голанн (Альварес, 78), Фоден (Марез, 88).
Попередження: Канселу (45+3).

7 серпня 2022 20:36







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Єгор Ярмолюк. З України до Західного Лондона. Важкі рішення. Виробництво ФК Брентфорд

 

28 березня 2024 20:34

Кубок Англії, 1/4 фіналу. МЮ – Ліверпуль. Огляд матчу

 

17 березня 2024 20:37

Кубок Англії, 1/4 фіналу. Челсі – Лестер. Огляд матчу за участю Мудрика

 

17 березня 2024 17:51