Сьогодні 20 квітня 2024 р.

«Евертон» Миколенка збирає кошти для України

Англійський «Евертон», за який виступає захисник збірної України Віталій Миколенко, пожертвує Україні, яка відбиває військову агресію Росії, 250 тисяч фунтів. А також запускає масштабну благодійну кампанію, яка має на меті зібрати 500 тисяч фунтів для Комітету з надзвичайних ситуацій в Україні, створеному в Англії.

Як повідомляє офіційний сайт «Евертона», до Комітету увійшли 15 провідних британських благодійних організацій, які займаються збором коштів для швидкого і ефективного реагування на гуманітарну кризу, що розгортається в Україні після вторгнення росії.

Початок акції запланований на неділю, в день, коли «Евертон» на «Гудісон Парк» прийме «Вулвергемптон».

«Картини трагедії, що розгортається в Україні, які ми всі бачили, несамовиті. Це неправильно. І це жахливо. Ми зі зростаючим жахом стежимо за новинами з України, де невиборчі напади наражають на небезпеку ні в чому не винних цивільних осіб, у тому числі дітей. Ми прагнемо зробити все можливе, щоб продемонструвати нашу підтримку безневинним жертвам російського вторгнення в Україну. Ми всі молимося про мир, але ми також сповнені рішучості допомогти гуманітарним зусиллям прямо зараз, щоб урятувати життя. Збитки, які ця війна завдає українським сім’ям, є жахливими», – заявив Білл Кенрайт, голова правління «Евертона».

12 березня 2022 22:00







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Як гравці Челсі ледь не побилися за право пробити пенальті у матчі проти Евертона

 

16 квітня 2024 11:36

Англія, 33-й тур. Челсі – Евертон. Огляд матчу

 

16 квітня 2024 00:26

Італія, 32-й тур. Фіорентина – Дженоа. Огляд матчу

 

16 квітня 2024 00:25