Сьогодні 28 березня 2024 р.

Еріксен, Нуньєс і Тімбер відмовили «МЮ». Клуб готує нову пропозицію по де Йонгу

Декілька гравців відмовилися від переходу в «Манчестер Юнайтед» цього літа.

Як пише The Guardian, від трансферу відмовився захисник «Аякса» Юррієн Тімбер, який хоче зберегти місце у складі збірної Нідерландів перед ЧС-2022. Ерік тен Хаг хотів бачити у складі своєї команди форварда Дарвіна Нуньєса, який вважав за краще перейти до «Ліверпуля» з «Бенфіки». Ще одна відмова надійшла від півзахисника Крістіана Еріксена. Данець хотів би залишитися в «Брентфорді» або повернутися в «Тоттенхем».

Таким чином, поки що цього літа гравці тільки йдуть з «Манчестер Юнайтед». Клуб безкоштовно залишили Поль Погба, Хуан Мата, Неманя Матіч, Джессі Лінгард та Едінсон Кавані.

Керуючий директор «Манчестер Юнайтед» Річард Арнольд та спортивний директор клубу Джон Мерто зберігають спокій. Основна мета тен Хага - півзахисник «Барселони» Френкі де Йонг.

Арнольд і Мерто вважають, що панікувати не потрібно, оскільки каталонський клуб має серйозні фінансові проблеми. Боси МЮ вважають, що Барса буде змушена продати Френкі, і готують пропозицію в розмірі 70 млн євро без урахування бонусів. Раніше «Барса» відмовилася продати де Йонга приблизно за 60 млн євро без урахування бонусів.

За ідеального розкладу «МЮ» хотів би підписати де Йонга до 8 липня, коли команда вирушить у передсезонний тур. Тен Хаг хоче, щоб хавбек був у складі першої гри передсезонки – проти «Ліверпуля». Якщо цього не вдасться, то де Йонга хочуть бачити в команді до першої гри нового сезону АПЛ. Арнольд і Мерто вважають, що це можливо.

21 червня 2022 11:22







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Кубок Англії, 1/4 фіналу. МЮ – Ліверпуль. Огляд матчу

 

17 березня 2024 20:37

Кубок Англії, 1/4 фіналу. Челсі – Лестер. Огляд матчу за участю Мудрика

 

17 березня 2024 17:51

Кубок Англії, 1/4 фіналу. Манчестер Сіті – Ньюкасл. Огляд матчу

 

16 березня 2024 22:05