Сьогодні 29 березня 2024 р.

ЧС-2019 (U-20): Катар – Україна. Анонс

По материалам оф. сайта ФФУ

Передігровий день збірної України U-20 розпочався з майже годинного теоретичного заняття, на якому тренери акцентували увагу на сильних і слабких сторонах майбутнього суперника – збірної Катару. 

Після цього у гравців був вільний час та відпочинок, коли вони могли пограти в настільний футбол та настільний теніс.

О 18.00 українська команда розпочала передматчеве тренування на стадіоні GKS Katowice, що знаходиться у 15-ти хвилинах їзди від готелю.

Сама тренувальна сесія, 15 хвилин якої були відкриті для ЗМІ, пройшла жваво, чому сприяла чудова футбольна погода. Після розминки на розігрів м’язів синьо-жовті перейшли до ігрових вправ.

Перед тренуванням наставник збірної України Олександр Петраков розповів про останні новини з табору команди: «Усі тренуються, ніяких травм немає, так, були невеликі пошкодження, але наші лікарі з ними впоралися. Сьогодні ми провели два теоретичні заняття: зранку розбирали нашу гру, а вже перед тренуванням дали футболістам можливість переглянути матч Катар – Нігерія. Вказали на сильні та слабкі сторони суперника й готуємося до поєдинку».

Також сьогодні ввечері, але вже на Tychy stadium, що в містечку Тихи, відбулася передматчева організаційна нарада з представниками команд та ФІФА. На ній були визначені кольори, в яких гратимуть збірні, а також обговорені питання допінг-контролю, трансферу команд та медіаактивностей. Завтра українська команда гратиме в жовтому комплекті форми, а наші суперники – у червоному.

Нагадаємо, що матч другого туру групи D Катар – Україна відбудеться 27 травня (початок – о 19.00 за київським часом). Трансляція поєдинку відбуватиметься на каналі UA: Перший. На матчі працюватиме центральноамериканська суддівська бригада: арбітр – Саїд Мартінез (Гондурас), асистенти арбітра – Вальтер Лопез (Гондурас) та Хелпіз Феліз (Домініканська Республіка), четвертий арбітр – Іван Бартон (Сальвадор).

27 травня 2019 09:15







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ФИФА сняла фильм о победе юношеской сборной Украины на чемпионате мира U-20

 

26 липня 2019 22:16

Откровения чемпионов мира. Что говорили тренер и футболисты сборной Украины по прилету домой

 

18 червня 2019 20:19

Как встречали чемпионов мира U-20

 

16 червня 2019 22:45