Сьогодні 29 березня 2024 р.

Чех: «Петраков предупреждал, что с Катаром будет непросто…»

Півзахисник юнацької збірної України U-20 Максим Чех, який в останньому матчі ЧС-2019, проти Катару (1:0), вийшов на заміну, розповів про свої враження від гри та про майбутнього суперника, Нігерію.

– Максиме, перш за все, вітаємо з перемогою в матчі другого туру групового турніру чемпіонату світу. Якщо пригадати поєдинок проти Катару, що можеш сказати? Суперник чимось здивував?
– Головний тренер нас попереджав, що гра буде непростою, щоб ми не розслаблялися після того, як Катар програв Нігерії – 0:4. Так воно й вийшло. Це гарна команда, яка добре володіє м’ячем, у неї швидкі гравці. Сказати, що ми їх десь недооцінили, не можу. Але добре, що завдяки голу Дениса Попова ми вирвали перемогу. У катарців моментів майже не було, вони просто контролювали м’яч, а ми багато сил витрачали, накриваючи їх. Зі свого боку, ми в другому таймі могли забити й більше, знявши всі питання про переможця.

– Матчі чемпіонату світу проходять через два дні на третій. Чи вистачає тобі часу на відновлення, як почуваєшся фізично?
– Та все нормально. Почуваюся добре й готовий будь-якої хвилини допомогти команді.

– Зрозуміло, що ти стежиш за іншими матчами мундіалю. Кого міг би виділити?
– Так, навіть дорогою на тренування ми стежили за поєдинком Португалія – Аргентина. Здивував результат – аргентинці перемогли з рахунком 2:0.

– Наступний ваш матч буде проти Нігерії, яку дехто навіть відносить до фаворитів мундіалю. Що можеш сказати про цю команду?
– Збірну США також називали фаворитом... Гра покаже.

29 травня 2019 18:51







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ФИФА сняла фильм о победе юношеской сборной Украины на чемпионате мира U-20

 

26 липня 2019 22:16

Откровения чемпионов мира. Что говорили тренер и футболисты сборной Украины по прилету домой

 

18 червня 2019 20:19

Как встречали чемпионов мира U-20

 

16 червня 2019 22:45