Сьогодні 28 березня 2024 р.

Олександру Петракову – від Григорія Суркіса

Олександру ПЕТРАКОВУ, головному тренерові молодіжної збірної України (U-20)

Шановний Олександре Васильовичу!

Від усього серця вітаю Вас із феноменальним і водночас заслуженим досягненням – здобуттям «золота» на всесвітньому форумі серед гравців до 20 років! «Україна – чемпіон світу!» – це величне гасло втілилося у життя завдяки Вам, Вашим футболістам, Вашим помічникам – тим, хто наближував історичну перемогу.

Беззаперечно, Ви – найуспішніший тренер в історії юнацького футболу нашої країни. Ваші підопічні тричі здобували путівки у фінальні турніри першості континенту, двічі отримували право зіграти на змаганнях планетарного масштабу! Перелік здоланих Вами висот, ціла когорта Ваших вихованців, яких викликали до національної збірної, говорять самі за себе і не потребують додаткових коментарів. Неймовірний тріумф у Польщі став зайвим підтвердженням Вашого тренерського хисту!

Про таких, як Ви, кажуть: людина знаходиться на своєму місці. У мене не було жодних сумнівів в цьому ані тоді, коли дев’ять років тому я запрошував Вас вперше очолити юнацьку збірну України, ані пізніше – коли Ваші тодішні керівники зневірювалися у Ваших професіональних якостях. Саме тому злет Вашої команди я не вважаю ані наслідком збігу обставин, ані посмішкою Фортуни. Ви довго йшли до своєї мети і закономірно досягли її!

Знаю, що Ви по-справжньому закохані у Гру. Знаю Вас як скромного, але чесного, прямого і безкомпромісного наставника, вимогливого як до своїх футболістів, так і до себе. Недаремно Вам завжди вірять хлопці, недаремно у Ваших командах завжди панує фантастична атмосфера, яка й дозволяє вершити спортивні подвиги.

Мені прекрасно відомо, що Ви не станете зупинятися на досягнутому, адже найголовнішим матчем для Вас є найближчий матч. Тому бажаю сил, натхнення і подальших звершень, які примножуватимуть славу українського футболу.

Миру, здоров’я, благополуччя – Вам і Вашим близьким!

Григорій СУРКІС

16 червня 2019 11:57







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід

Хорошо поздравил Г.Суркес

2019-06-16 12:34




Поділитися

ФИФА сняла фильм о победе юношеской сборной Украины на чемпионате мира U-20

 

26 липня 2019 22:16

Откровения чемпионов мира. Что говорили тренер и футболисты сборной Украины по прилету домой

 

18 червня 2019 20:19

Как встречали чемпионов мира U-20

 

16 червня 2019 22:45